Vi söker en engagerad produktionstekniker!

Spring Systems är en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer samt clips. Våra kunder finns i bilindustrin, skog och trädgård, bygg, vitvaror och flera andra branscher. Vår organisation bygger på allas medverkan. Vi strävar efter delaktighet och kreativitet för goda resultat och bra arbetsmiljö. Kunden finns alltid i centrum där goda relationer är nyckelordet.

 Vi fortsätter optimera och automatisera våra processer och utökar därför vårt engagerade team med en produktionstekniker.

 Som produktionstekniker hos oss kommer du bland annat att arbeta med:

  • Robotprogrammering
  • Automation och maskinintegration
  • Granska, utveckla och bereda arbetsmetoder och tillverkningsprocesser för optimal produktion och hög produktivitet
  • Lean- och förbättringsprojekt

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin, gärna med teknisk/industriell utbildning. Som person tror vi att du är strukturerad, målinriktad och självgående. Du har inga problem med att fördela din tid mellan produktionslokalen och kontoret. Du har vana av att arbeta i MS Office och i ett eller flera olika affärssystem. Då vi har både svenska och internationella kunder och leverantörer ser vi att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Känner du att du passar in i denna beskrivning och att detta är jobbet för dig? Då ser vi med glädje fram emot din ansökan. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personliga brev till stefan.jonsson@springsystems.se.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!