Vi söker en Ekonom/löneadministratör till Spring Systems i Torsås AB

Vi söker en ekonom/löneadministratör till vår ekonomiavdelning för att möta de krav som uppstår när vi ytterligare förstärker vår position på marknaden.

Du bör ha en bred kunskap, utan att förlora öga för detaljerna. Vi tror att du har ett genuint intresse för ekonomi, redovisning och lönehantering samt att du tycker om att arbeta med människor.

Vi tror att du idag har en bas som du vill vidareutveckla och att du gärna arbetar självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och är flytande i såväl tal som skrift, i både svenska och engelska. Du är analytisk och mycket noggrann i ditt arbete. Du är bekväm med att arbeta med ERP-system och Excel och sätter dig snabbt in i nya system. För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad, noggrann och serviceinriktad men även effektiv och flexibel.

Arbetsuppgifter består bland annat av
• Löpande bokföring
• Löneadministration
• Bokslutsarbete
• Budgetarbete
• Analyser
• Underhåll av systemregister
• HR frågor

Krav:
Utbildad ekonom.
Erfarenhet av löneadministration, bokslutsarbete, budgetarbete och analys.
Gärna erfarenhet av HR relaterade frågor.

Vi erbjuder en spännande utmaning i ett väletablerat företag, i en internationell koncern. Vi arbetar tvärfunktionellt inom organisationen och är ett engagerat team. Vi är lyhörda gentemot våra medarbetare och uppmuntrar utveckling, förbättring och effektivisering.

Känner du dig redo för nya utmaningar är du välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande. Senaste ansökningsdag 2020-01-17

Kontaktperson: Linnéa Sohlberg Olsson
Mail: linnea.sohlberg.olsson@springsystems.se
Tel: 070 251 46 49

Ansökan i form av CV och personligt brev skickas till: info@springsystems.se

www.springsystems.se