Vi söker en allkonstnär inom order och logistik!

Spring Systems är en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer samt clips. Våra kunder finns i bilindustrin, skog och trädgård, bygg, vitvaror och flera andra branscher. Vår organisation bygger på allas medverkan. Vi strävar efter delaktighet och kreativitet för goda resultat och bra arbetsmiljö. Kunden finns alltid i centrum där goda relationer är nyckelordet.

Vi blickar nu framåt mot en höst med uppstart av flera nya affärer och därmed behöver vi utöka vår order- och logistikavdelning med en ny kollega.

Som en del av vårt logistik- och inköpsteam kommer du bland annat att arbeta med:

  • Löpande detaljerad produktionsplanering
  • Orderansvar för utvalda kunder
  • Inköp av ett visst segment
  • Support till vår marknadsavdelning

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin. Som person tror vi att du är strukturerad, prestigelös och resultatinriktad. Du har vana av att arbeta i MS Office och i ett eller flera olika affärssystem. Erfarenhet av affärssystemet Monitor ERP är meriterande. Då vi har både svenska och internationella kunder och leverantörer ser vi att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Tjänsten är på heltid med tillträde under augusti-oktober 2021.

Känner du att du passar in i denna beskrivning och att detta är jobbet för dig? Då ser vi med glädje fram emot din ansökan. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personliga brev till stefan.jonsson@springsystems.se.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!