Key Account Manager

 

Spring Systems är ett företag med 50 år av ständig utveckling. Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta på den resan. Vår organisation bygger på allas medverkan. Vi strävar efter delaktighet och kreativitet för goda resultat och bra arbetsmiljö. Kunden finns alltid i centrum där goda relationer är nyckelordet. Våra kunder finns i bilindustrin, skog och trädgård, bygg, vitvaror och flera andra branscher. Som Key Account Manager är det din uppgift att förvalta och utveckla våra kunder. Men du jobbar också för att hitta helt nya marknader för våra produkter. Det innebär nykundsbearbetning där målet är att få en större portfölj av key accounts.

Kvalifikationer

Du behöver inte komma från branschen. Men du måste ha en vilja att förstå, och förmåga att lära dig tekniken bakom det vi säljare. Troligen jobbar du redan idag som Key Account Manager och kommer du från tillverkande industri så är det en fördel.

Som person är du förtroendeingivande och du tycker om att göra affärer. För att lyckas krävs det fokus, engagemang och ihärdighet.

Arbetsuppgifter

En nära dialog med våra kunder innebär resor för att besöka dem. Vår bedömning är att du behöver resa 1-2 dagar i veckan, men du planerar själv hur arbetet läggs upp.

Du rapporterar direkt till VD och blir en viktig del i Spring Systems utveckling.

Ansökan

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt!

Ansök här

 

Spring Systems är en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer, komponenter samt clips. Spring Systems ägs till 100 % av Hagens Spring Group som har produktionsanläggningar i Danmark, Sverige och Kina, med 185 kompetenta medarbetare och kunder över hela världen, främst i Europa, Asien, USA och Mexiko.