Inköpare

Spring Systems är ett företag med 50 år av ständig utveckling. Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta på den resan. Vår organisation bygger på allas medverkan. Vi strävar efter delaktighet och kreativitet för goda resultat och bra arbetsmiljö. Kunden finns alltid i centrum där goda relationer är nyckelordet. Våra kunder finns i bilindustrin, skog och trädgård, bygg, vitvaror och flera andra branscher. Vi söker nu en inköpare som kan stödja vår försäljningsavdelning med konkurrenskraftiga erbjudanden för direkt och indirekt upphandling. Vår varuförbrukning är en stor del av vår försäljning och vi säljer högkvalitativa produkter. Därför är det mycket viktigt för oss att ha rätt leverantörer med rätt priser, så att vi håller oss konkurrenskraftiga på lång sikt.

 

Arbetsuppgifter:

  • Leverantörsutveckling
  • Prisförhandlingar
  • Administration av stamdata
  • Operativt inköp för utvalda leverantörerna

 

Resor förekommer, uppskattningsvis upp till 20 dagar per år.

Spring Systems i Torsås är en del av Hagens Spring Group med fabriker i Sverige, Danmark och Kina. En del av de större upphandlingarna förhandlas centralt på koncernnivå för att uppnå synergier. Du rapporterar direkt till vår VD och ingår i Group Procurement-teamet.

 

Kvalifikationer: 

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av inköpsarbete med goda resultat. Branscherfarenhet är meriterande. Vi söker en lagspelare som är serviceorienterad och flexibel. Och självklart är du en god förhandlare.

Urval sker löpande. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möljigt.

Ansök här

Spring Systems är en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer, komponenter samt clips. Spring Systems ägs till 100 % av Hagens Spring Group som har produktionsanläggningar i Danmark, Sverige och Kina, med 185 kompetenta medarbetare och kunder över hela världen, främst i Europa, Asien, USA och Mexiko.