Säljare med teknisk bakgrund

salesSpring Systems är en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer, komponenter samt clips. Våra kunder finns i bilindustrin, skog och trädgård, bygg, vitvaror och flera andra branscher. Vår organisation bygger på allas medverkan. Vi strävar efter delaktighet och kreativitet för goda resultat och bra arbetsmiljö. Kunden finns alltid i centrum där goda relationer är nyckelordet. Spring Systems ägs till 100 % av Hagens Spring Group som har produktionsanläggningar i Danmark, Sverige och Kina, med 185 kompetenta medarbetare och kunder över hela världen, främst i Europa, Asien, USA och Mexiko

Nu söker vi en säljare (KAM) till Spring Systems i Torsås. Avdelningen du som säljare tillhör består idag av 2 säljare och 2 projektledare utöver försäljningschefen. Denna tjänsten är en utökning och förstärkning av befintlig säljkår.

Arbetsuppgifter
Våra förväntningar på dig som säljare är att initialt stötta säljarna genom att bistå och lära runt offertframtagande i form av kvalité, beredning, materialförsörjning och producerbarhet, Utmaningarna utgörs främst av att bygga upp din säljkompetens inom automotive genom att utgöra ett stöd till KAM, genomföra beredningar, projektleda för att på sikt på ett planerat sätt kunna ikläda dig ett KAM-ansvar. I rollen som säljare är du underställd och rapporterande till Försäljningschefen på Spring Systems.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst dokumenterad teknisk gymnasieutbildning, vi ser gärna att du har tekniskt intresse/förståelse, ritningsförståelse, tar ansvar, tar initiativ och har nyfikenhet av att lära och utvecklas inom automotive. Du besitter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, likaså förväntas du att ha förmåga att bygga långsiktiga relationer. Tjänsten kräver B-körkort och kommer på sikt att innefatta en del resande i tjänsten.

Vi kommer särskilt att beakta dina personliga egenskaper runt Initiativtagande, Anpassning, Problemlösning, Service, Kundfokus samt Försäljning.

Vi arbetar med ett kontinuerligt urval, ansök därför snarast, dock senast 5 december 2017. Lockas du av att jobba med dessa utmaningar i en utvecklande omgivning så är du välkommen med din ansökan och CV enligt nedan.

Vi samarbetar med Unik Resurs (www.unikresurs.se) i denna rekrytering och frågor om tjänsten besvaras av:
Ola Johansson Unik Resurs, tel. 072-8575705
Facklig representant på Unionen, Ola Karlsson, tel. 0486-41805